nl

vacature: webdeveloper

it-solid is een professionele leverancier van software binnen de projectontwikkelingen bouwsector. Ook overige project gestuurde organisaties hebben baat bij de oplossingen van it-solid. Onze software is opgebouwd uit bouwstenen en de verzamelnaam hiervoor is solidbricks. Solidbricks werken zowel zelfstandig als geïntegreerd met elkaar. Benodigde informatie hoeft op deze manier slechts één keer ingevoerd te worden. Een solidbrick is daarnaast eenvoudig te integreren met andere externe softwaresystemen, hierbij hanteren wij hetzelfde uitgangspunt.

De afgelopen 30 jaar hebben wij als 'Piramide' met succes stabiele applicaties zoals BIS.net, BISpro en CISpro ontwikkeld voor diverse sectoren. Onder de naam it-solid en met solidbricks als productnaam richten wij ons volledig op de bouw- en projectsector. Hierbij blijven wij trouw aan onze werkwijze. Wij staan immers al decennialang voor innovatie en nauwe samenwerking met onze klanten.


vacature: webdeveloper

Als .NET Ontwikkelaar werk je in Scrum (Agile) teams aan moderne toepassingen voor producten van it-solid. Dit doe je voor de top van de bouw branche met klanten zoals DURA Vermeer en de TBI Groep. Je werkt onder meer met Microsoft .NET (Core), ASP.NET MVC, SQL Server, Web API, WCF, Angular en C#.

Uiteraard houd je actief je kennis op peil over hedendaagse technieken en pas je deze kennis direct toe in je werkomgeving.

Standplaats

De .NET ontwikkelaar bij it-solid kan aan de slag in Almere.

Word jij onze nieuwe .NET ontwikkelaar?

Ben jij iemand die verstand heeft van hedendaagse web technieken? Wat misschien nog wel belangrijker is, heb jij een passie hebt voor het creëren van kwaliteit software? Beschik je dan ook nog over de onderstaande vaardigheden, dan is deze functie misschien wel iets voor jou!

  • Je hebt ervaring met Microsoft Visual Studio 2015 en hoger.
  • Je hebt ervaring met HTML5 en Angular.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

Wat bieden wij?

Werken bij it-solid betekent ruimte om je kennis te verruimen, ambities bereikbaar te maken en grenzen te verleggen. Uiteraard verzorgen wij een uitstekende werkplek en krijg je toegang tot state-of-the-art tools om je werk zo goed mogelijk te kunnen doen.
Daarnaast ontvang je:

  • Een omgeving met een huiselijke sfeer
  • Concurrerend salaris
  • Winstdeling en pensioenregeling
  • 28 vakantiedagen

Wij zorgen graag goed voor onze medewerkers. Daarom schenken we de lekkerste koffie, staat er iedere dag een verse lunch voor je klaar, hebben we een actieve personeelsvereniging en zijn er talloze mogelijkheden op sportief gebied. Uiteraard straalt deze instelling ook door naar onze arbeidsvoorwaarden.